WELCOME TO OBAMA CITY
Asia’s Original Gateway to Japan and Kyoto
Obama city Official English Guide : Journey to Obama
Ano Area : At Ano Paddler’s club and Ano Blue park, enjoy the beautiful scenery of the rias coastline, with fishing and kayaking.
Miketsukuni Wakasa Obama Food Culture Museum：Polishing WAKASA chopsticks and Cooking easy-to-make round-shaped Sushi
Wakasa History Museum: learn how Wakasa-Obama as a port had been connected to old capitals such as Nara and Kyoto through the history
Ano Area : At Ano Paddler’s club and Blue park Ano, the experiences of the natures and sea’s bounty from the ocean along the rias coastline.
Fishing port and fish market: Observation of unloaded fish from the boat and fish auction where you can find varieties of fish then visit of the fish market
TIME：7:00-9:00 (1 hour and half–2 hours)
Bicycle tour ：visiting the sacred area where Gods and Buddha co-live for 1,300 years
Tagarasu area：Birthplace of SABA (Mackerel) route (Mackerel is now also recognized as the healthy food which contains lots of DHA)
Sancho-machi, the ancient Geisha district: Experience of the traditional Geisha games and lunch in an old historical geisha house.
TIME：11:00-13:00 (2 hours)
Hospitality of Myotsu-ji temple: See beautiful constructions partially designated as National treasures and share timeless moment with green tea and special meditation
TIME：Open time 9:00-17:00 (Duration 40min-60min )
TIME：10:30-14:30 (3-4 hours)
(1hour and half-2hours in total)
Sushi Breakfast Tour: A hands-on sushi experience!
Attend the fish auction at the local fish centre with a sushi chef and judge fish together. The sushi chef will teach you how to clean and filet fish. After fileting the fish, you learn to create your own sushi. Breakfast is served!
Myotsuji Temple Cycling Tour: Cycle into nature and experience the beauty and tranquility of Myotsuji Temple. Learn about Buddha and the history of the temple directly from the monks who practice there.
Traditional Japanese Architecture Tour: Explore traditional Japanese folk architecture around Obama with a carpenting specialist as a guide.
(2 and half hours)
TIME：9:30-11:30 (2 hours)
Information / Accomodation